error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Actus Notarissen N.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Actus Notarissen N.V. uit Heerhugowaard. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Actus Notarissen N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Actus Notarissen N.V.

Actus Notarissen N.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerhugowaard. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34303539.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Actus Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
34303539
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2008
Medewerkers
36

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen