Is Acosti Notariskantoor de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Acosti Notariskantoor uit Oosterbeek.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Acosti Notariskantoor

Acosti Notariskantoor is een notaris gevestigd in Oosterbeek. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58298304.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Acosti Notariskantoor of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.