Is Achterhoek-Notaris het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Achterhoek-Notaris uit Groenlo. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Achterhoek-Notaris of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Achterhoek-Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Groenlo. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 9192120.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte