Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is AchtenvanGent Notarissen een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over AchtenvanGent Notarissen uit Maastricht.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? AchtenvanGent Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over AchtenvanGent Notarissen

AchtenvanGent Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14130751.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.