Is Accordo ondernemend notariaat en advies de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Accordo ondernemend notariaat en advies uit Amersfoort.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Accordo ondernemend notariaat en advies is een notaris kantoor gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56637438.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Accordo ondernemend notariaat en advies of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.