Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Accordo ondernemend notariaat en advies een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Accordo ondernemend notariaat en advies uit Amersfoort.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Accordo ondernemend notariaat en advies of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Accordo ondernemend notariaat en advies

Accordo ondernemend notariaat en advies is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56637438.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.