Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Abma Schreurs Notarissen een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Abma Schreurs Notarissen uit Purmerend. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Abma Schreurs Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Abma Schreurs Notarissen is een notaris gevestigd in Purmerend. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37159001.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.