error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Aangenaam notarissen Grou het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Aangenaam notarissen Grou uit Grou.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Aangenaam notarissen Grou of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Aangenaam notarissen Grou is een notaris kantoor uit Grou. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66977444.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Aangenaam notarissen Grou
Branche
Notaris
KVK
66977444
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-10-2016
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen