error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Aangenaam notarissen Grou de passende notaris voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Aangenaam notarissen Grou uit Grou. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Aangenaam notarissen Grou of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Aangenaam notarissen Grou is een notaris kantoor uit Grou. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66977444.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Aangenaam notarissen Grou
Branche
Notaris
KVK
66977444
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-10-2016
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen