Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is A.A. van Rhee B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over A.A. van Rhee B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

A.A. van Rhee B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24478218.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? A.A. van Rhee B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.