error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is A.A. van Rhee B.V. een juiste keuze. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over A.A. van Rhee B.V. uit Rotterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? A.A. van Rhee B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

A.A. van Rhee B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24478218.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

A.A. van Rhee B.V.
  • Weena 800, 3014DA, Rotterdam
  • 010-2240532
Branche
Notaris
KVK
24478218
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-11-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen