error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is 8r Hoek Ventôse B.V. een juiste partner. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van 8r Hoek Ventôse B.V. uit Doetinchem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? 8r Hoek Ventôse B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

8r Hoek Ventôse B.V. is een notaris uit Doetinchem. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09131397.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

8r Hoek Ventôse B.V.
  • Terborgseweg 18, 7005BA, Doetinchem
  • 0314-372222
Branche
Notaris
KVK
09131397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen