Kan je een notariskantoor uitstekend gebruiken en ben je gevestigd in Amsterdam? Via ons platform geef je aan om welke reden je er een kan gebruiken en ontvang je een aantal prijsvoorstellen.

Als aanvrager heb je geen verplichtingen na het aanvragen van tarieven.

Vlak bij jou

Hoezo zou je kiezen voor een notariskantoor die bij jou in de omgeving is gevestigd? De belangrijkste reden is dat je vaak bij de notaris op bezoek moet gaan om je handtekening te zetten. Dan is het niet praktisch wanneer je hiervoor veel kilometers moet afleggen.

Offerte.nl helpt dus niet enkel bij het achterhalen van de beste prijs, maar ook met een fijn bedrijf vlakbij Amsterdam. De uitgifte van aandelen, wijzigingen in de statuten of het opstellen van huwelijkse voorwaarden?

Offerte.nl levert je prijsvoorstellen voor jouw vraagstuk, compleet vrijblijvend.

Informatie

Een notaris is een onafhankelijke tussenpersoon die jou kan ondersteunen bij het opstellen van verscheidene documenten. Een notaris wordt alleen benoemd door de overheid en verklaart altijd transparant zijn werk te doen.

Door een vergelijking te maken kan je ervan uitgaan dat je niet meer geld kwijt bent dan nodig. Vul dan ook nu het invulblad in en pak je voordeel!

In welke situatie een notariskantoor?

Een notaris is van belang in de situatie dat er afspraken officieel moeten worden vastgelegd. Er zijn verscheidene gevallen waarbij dit van toepassing is.

Vaak is dit van toepassing bij afspraken tussen ondernemingen, maar ook met enige regelmaat in familiaire kwesties.

Binnen de zakenwereld bijvoorbeeld:

  • een aandelenemissie
  • BV oprichting
  • een NV opzetten
  • statutenwijziging
  • een verandering in een stichting

In familiaire situaties kan je denken aan: