error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Tilburg in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Tilburg vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Tilburg in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Tilburg in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Tilburg vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Tilburg via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Tilburg. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Tilburg binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Prima ervaring, erg handig.

Heel goed en mooie dienstverlening

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Tilburg

Schoonmaker gezocht

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een parttime schoonmaker of Zzp.De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van douches, toiletten, kleedkamers.Je werkt zelfstandig van maandag tot vrijdag 2/4,5uur in de ochtend.Goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal en woonachtig in Tilburg of in de directe omgeving is een pre.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Tilburg

Schoonmaakbedrijf horeca

schoonmaak cafetaria. keuken en cafetaria (oud vet)

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Tilburg

Schoonmaak interieur

Per dag 3 uur poetsen, dit mag voor of na werktijd. Incl werkmateriaal. Wel iedere keer dezelfde persoon. Ruim 500m2

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Tilburg

Schoonmaken barbershop

Wij zijn een barbershop in Tilburg en 1x per week moet er goed worden schoongemaakt... Spiegels, kaptafels, stoelen, vloer, toilet e.d.

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Tilburg

Schoonmaakbedrijf Horeca

Eenmalig per week!! Wij zijn een horecabedrijf. Het zou gaan om schoonmaak van de keuken. Iedere dinsdagochtend van 09.00 tot circa 13.00 uur.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Tilburg

Fysiotherpiepraktijk

Bedrijf waarin zich oa fysiotherapiepraktijk, fitnessruimte incl apparatuur, 2 kleedruimtes incl douche en 2 losse wc’s en meerdere afgesloten kleinere ruimtes zich bevinden welke 2 maal wekelijks moeten worden schoongemaakt. Totale oppervlakte is 275 m2. Aantal uren die nodig zijn is ongeveer 6 uur per week.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer