error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Eindhoven vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Eindhoven vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Eindhoven via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Eindhoven. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Eindhoven binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik ben keurig door de bedrijven benaderd. Verder tevreden over de service. BEC Leiderdorp

ok

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

snelle reactie van aangesloten bedrijven

prima

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Eindhoven

Bedrijf

ICT bedrijf, hebben 1 keuken en in totaal 4 toiletten.

Aangevraagd op 31-03-2019 door een klant in Eindhoven

Kringloopwinkel

Het pand is een kringloopwinkel waar 1x per 3 maanden grondig schoongemaakt moet worden (stofzuigen, ragen). Tevens de ramen aan de buitenzijde wassen.

Aangevraagd op 21-10-2018 door een klant in Eindhoven

Restaurant schoonmaken

Hoi Hoi, Het gaat om een wekelijkse schoonmaak van ons restaurant. Wij houden het op dagelijks niveau bij maar ik ben opzoek naar een professioneel bedrijf dat dus 1 keer in de week de schoonmaak intensiever kan uitvoeren. Het gaat om het restaurant oppervlakte, stofzuigen en dweilen en het intensiever schoonmaken van de toiletten. Zoals het meenemen van de spiegels, prullenbakjes, muren etc Ik denk -met het werken met een lijst waarop activiteiten die wisselend extra aandacht verdienen- dat het ongeveer 2 uur per week kost.

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Eindhoven

Huis laten schoonmaken

Een zwaar verwaarloosd huis in Eindhoven (beneden en bovenverdieping) moet eerst opgeruimd worden en dan schoongemaakt, graag meenemen van afval (plastic, papier/karton, restafval) nadien. Misschien 1 dag opruimen, 1 dag schoonmaken... Graag eerste contact per email!

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Eindhoven

Kantoor wekelijks schoonmaken

Ons huidig schoonmaakbedrijf stopt. Zij maken hier op weekbasis een uur schoon. (Aangezien zij met 2 personen komen is het binnen een half uur gedaan.) Het betreft 2 verdiepingen met 4 kamers en ontvangst hal. De werkzaamheden bestaan uit bureaus/ kasten/ vensterbanken/telefoons /stoelen afnemen. De toilet uitdoen ( 2 ), overal stofzuigen en de keuken beneden dweilen. Meestal gaat het in overleg dat ze bijvoorbeeld een keer de ramen van binnen wassen of juist alle kasten bovenop afstoffen. We zijn een klein kantoor en laten je de vrijheid hoe het in te delen. De bezetting is 5 personen.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Eindhoven

Sportkantine laten schoonmaken

Het gaat om schoonmaak werkzaamheden in een sportkantine.

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Eindhoven

Schoonmaakbedrijf advocatenkantoor

Wekelijks op zaterdag of avonduren op werkdagen. Ruimtes: Zolder (wc, kantine, archief), eerste verdieping (wc, hal, 3 kamers), begane grond (wc, 3 kamers, pantry). Totaal ruim 200m2.

Aangevraagd op 18-09-2018 door een klant in Eindhoven

Kantoor schoonmaken

Dagelijks kantoor schoonmaken media bedrijf

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Eindhoven

Vloeronderhoud

linoleum vloer is goed bijgehouden maar na 20 jaar kan het wel een opfrissertje gebruiken.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Eindhoven

Oud pand schoonmaken

Een oud pand moet worden schoongemaakt tbv verkoop. Het pand is flink verwaarloosd en vies.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Eindhoven

Schoonmaken huisartsen praktijk

Schoonmaken van een huisartsen praktijk en een fysio praktijk

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Eindhoven

Schoonmaak tandartspraktijk

schoonmaak van een tandartspraktijk. 1 maal per week

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Eindhoven

Bovenwoning laten schoonmaken

het betreft een bovenwoning met 2 slaapkamers. De huidige huurders vertrekken op 31 augustus en de nieuwe huurders trekken er op 1 september in. schoonmaak graag op 31 augustus

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Eindhoven

marmeren vloer reinigen

marmeren vloer reinigen en eventueel polijsten

Aangevraagd op 13-07-2018 door een klant in Eindhoven

Kantoor schoonmaken

bureau schoonmaken, stoifzuigen, wc en wastafel wissen, small kitchen

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf prijzen en gemiddeld tarief vergelijken in uw regio
Lees meer
De schoonmaak uitbesteden? Ontvang direct vrijblijvende offertes
Lees meer
Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
Lees meer