error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Breda

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Breda in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Breda vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Breda in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Breda in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Breda vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Breda via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Breda. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Breda binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

ok

Geen toelichting

Werkt ideaal en snel!

prima

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Breda

Schoonmaker gezocht

Het betreft het schoonmaken van verschillende horecabedrijven in het centrum van Breda. Het gaat om een functie van 24 uur per week, waarin je samen het bestaande schoonmaakteam je rooster maakt.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Breda

Schoonmaakbedrijf nodig

Het gaat om twee entrees met een trapopgang - 4-5 m2 tegels - 2x betonnen trap met trapleuning - 3-4 m2 tapijt - 2x buitendeur onder (straat) - 2x buitendeur boven (komt uit op dakterras / entrees appartementen) - 7 m2 raampartij Ik ben slecht telefonisch bereikbaar. Ik reageer alleen op email.

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Breda

Schoonmaken kantoor

5 bureaus met pc schermen in 1 ruimte, 8 archiefkasten, 4 ramen met vensterbank 1.20 breed, 3 ladekasten keukentje ontvangstruimte incl. balie 1 bureau sanitair, 1x dames 2 toiletten, 1 x heren 1 toilet, 1 urinoir

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Breda

Kantoor schoonmaken

schoonmaken van de keuken, toilet, vloeren, spiegels, ramen.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Breda

Kantoor schoonmaken

Het gaat om een kantoor van 71m2. Momenteel zoeken wij een optie voor schoonmaak van ons kantoor voor 1 maal in de week. Maar i.v.m kosten nemen wij ook eenmaal in de twee weken als optie. Bedankt alvast voor de hulp.

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Breda

Schoonmaakbedrijf cafe

op maandag schoonmaken café, bar vloer koper aan bar en ramen als ze vies zijn.

Aangevraagd op 22-08-2018 door een klant in Breda

Schoonmaken kantoor

schoonmaken kantoor, wachtruimte, toiletruimte, kantine van een garagebedrijf

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in Breda

Huis laten schoonmaken

schoonmaken appartement breda

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Breda

Schoonmaakbedrijf cateringbedrijf

We zijn een indonesisch cateringbedrijf en het betreft alleen het schoonmaken vd keuken: 2 gasfornuizen, afzuigkap ed. en de keuken stofzuigen en dweilen

Aangevraagd op 20-07-2018 door een klant in Breda

Maandelijks kantoor schoonmaken

vrijblijvende offerte maandelijkse schoonmaak kantooromgeving, 1e verdieping

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Breda

Kantoorruimtes

Ruim 150m2 schoonmaken kantoorruimtes. Dit moet op dagelijks basis gebeuren. Vloeronderhoud

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Breda

Dagelijks schoonmaken kantoorruimte

Dagelijks schoonmaken kantoorruimte

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Breda

Ramen en kantoor

Eens in de zoveel maanden ook de ramen wassen.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer