error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Rheden. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Zoek je naar een professionele schoonmaker? Voor een schoonmaakbedrijf uit Rheden is je zoektocht klaar. Door ons platform te gebruiken zullen wij je in gesprek brengen met passende schoonmaak-professionals uit je omgeving. Voor bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren, verpleeghuizen en bejaardentehuizen kun je bij ons terecht. Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je bijstaan bij het zoeken van een juiste schoonmaak hulp. Schoonmaakbedrijven in de buurt van Rheden zoeken via Offerte.nl gaat vlot. Vul je keuzes in via ons aanvraagformulier en goede schoonmakers bij jou uit de regio zullen contact met je opnemen.

Glasbewassing

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Ladders van hoger dan 10 meter zijn tegenwoordig verboden. Bij offerte aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Kantoren schoonmaken

Het opruimen van je werkomgeving laat je liever door iemand anders doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende dingen voor je kantoor verzorgen:

  • Stofzuigen
  • Planten water geven
  • De bureaus poetsen
  • Toiletten onderhouden
  • De ramen schoonhouden
  • Vloeren boenen
  • Prullenbakken leegmaken

Gevel Reiniging Rheden

Gevelreiniging, iets dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels hebben een groot effect op het imago van een zaak, gevels moeten daarom schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je pand. De hoogte van offerte zal bepaald worden door het aantal m2.

Deze behandelingen zijn er:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.
  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.

Het is aan te raden om je gevel te behandelen, dit voorkomt een hoop schoonmaak.

Vloeronderhoud

Je vloer laten onderhouden? Professionele schoonmakers ondersteunen daarbij. Vloeren moeten op de juiste wijze worden onderhouden. Een schone vloer betekent een betere sfeer. Zowel op kantoor als in je huis. Sommige vloeren moeten op een specialistische wijze gereinigd worden. Deze vloeren kunnen de partners van Offerte reinigen; houten vloeren, tapijt, fabrieksvloeren en vloeren van staal.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 08-05-2018 door een klant in Rheden

Appartementen schoonmaken

Voor een begeleid wonen locatie met 24 appartementen en 3 kantoorruimten zijn wij op zoek naar een schoonmaakbedrijf die 3 dagen in de week (totaal 24 uur) een aantal appartementen, de algemene ruimten en kantoren schoonmaakt. Graag iemand die affiniteit heeft met mensen met een beperking.