error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Duiven. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Zoek je naar een professioneel schoonmaak bedrijf uit Duiven? Voor een schoonmaak professional uit Duiven hoef je niet verder te zoeken. Door onze website te gebruiken gaan wij je in contact brengen met de juiste schoonmaak bedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat kost het, zul je je afvragen. Professionele schoonmaakbedrijven in de buurt van Duiven zoeken via Offerte.nl gaat vlot. Offerte helpt bij het vinden van een goede schoonmaak partner. Dien je gegevens in op ons aanvraag formulier, professionele schoonmaak bedrijven bij jou uit de regio zullen contact met je opzoeken.

Vloeronderhoud

Je vloer reinigen? Een professioneel schoonmaak bedrijf kan daarbij ontzorgen. Je vloer moet op de goede wijze worden onderhouden. Een schoongemaakte vloer van je bedrijf of woning geeft een goed gevoel. In je huis maar ook op kantoor. Veel vloersoorten hebben specifieke reinigingen nodig. Deze vloeren kunnen onze schoonmaakpartners reinigen:

 • PVC
 • Vloeren van tegels
 • Hout
 • Industrie vloeren
 • Stalen vloeren
 • Natuursteen

Gevel Reiniging Duiven

Gevelreiniging, iets dat je altijd te laat doet. Gevels dragen bij aan het imago van een pand, gevels moeten daarom schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel geeft een frisse uitstraling aan je winkel. De prijs wordt het meest beïnvloedt door het aantal vierkante meters.

Dit zijn de keuzes:

 • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
 • Stomen is het best tegen licht vuil.
 • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.

Om werk in de toekomst te voorkomen, is het slim om je gevel laten behandelen met een beschermlaag.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Het kantoor poetsen laat je liever door iemand anders doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Een schoonmaakbedrijf kan de volgende zaken voor je bedrijf oppakken:

 • Prullenmanden verversen
 • Stofzuigen
 • Planten verzorgen
 • De bureaus poetsen
 • De ramen lappen
 • Moppen

Glasbewassing

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Glasbewassing kantoor

Ramen van binnen en buiten plus de vloer schrobben.

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Schoonmaakbedrijf magazijn

We zijn onlangs in een klein magazijn ingetrokken. Hier hebben we verbouwd en inmiddels is het ingericht. Er hangt nog verbouwstof en verder zijn er veel steunbalken op hoogte die nog onder een dikke laag stof zitten. De ijzeren wandplaten en stenen muren zijn ook al lang niet schoongemaakt. Voordat we officieel openen, willen we graag dat de ruimte goed schoongemaakt wordt. Uit te voeren werkzaamheden: In verwerkingsruimte (200 m2) - stofvrij maken van steunbalken op hoogte - reinigen van de muren (ijzeren wanden en steen) - reinigen van de betonnen vloer In opslagruimte (150 m2) - stofvrij maken van steunbalken op hoogte - reinigen van de betonnen vloer Bij voorkeur worden de werkzaamheden voor 13.00 uur in de middag uitgevoerd. Datum dat het klaar moet zijn is 24 augustus 2018.