error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Papendrecht. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin om te schoonmaken, wil je het liever door een schoonmaak partner uit de buurt van Papendrecht laten doen? Voor een goede schoonmaker in Papendrecht kun je bij Offerte.nl terecht. Via onze website kunnen wij je in gesprek brengen met de juiste schoonmaak-professionals die aan jouw eisen voldoen De volgende vraag is; wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf? Schoonmaakbedrijven in Papendrecht vinden op Offerte.nl gaat snel. Offerte helpt je met het uitzoeken van een juiste schoonmaak professional. Vul je gegevens in op ons aanvraag formulier, professionele schoonmaak bedrijven bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Gevel Reiniging Papendrecht

Gevelreiniging, een klusje dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, deze moeten daarom stralen. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft een fijn gevoel. Het aantal m2 bepaalt de kosten.

Hier kun je uit kiezen:

  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.
  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.
  • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevel te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten behandelen? Een schoonmaak partner doet dat graag voor je. Een vloer dient volgens de goede wijze te worden onderhouden. Een schone vloer van je bedrijf of woning brengt een fijner gevoel. Zowel op kantoor als bij je thuis. Verschillende soorten vloeren dienen op een speciale manier gereinigd te worden. Deze oppervlaktes zijn onze schoonmaakpartners in gespecialiseerd; PVC vloeren, vloeren van natuursteen, vloeren van hout & vloeren in fabrieken.

Kantoren schoonmaken

Je kantoor poetsen doe je liever niet zelf, dan heb je meer tijd om te werken.

Een goede schoonmaker kan de volgende dingen voor je kantoor uitvoeren:

  • Bureaus afstoffen
  • Toiletten poetsen
  • Het schoonhouden van de ramen
  • Prullenmanden verversen
  • De vloeren stofzuigen
  • De planten water geven

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn niet meer toegestaan. De partners van offerte beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

pro actieve bedrijven die dezelfde dag nog contact met mij hebben opgenomen. Allen erg kundig. Binnen een week resultaat.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-09-2018 door een klant in Papendrecht

Schoonmaken eengezinswoning

Het betreft een eengezinswoning van 120 vierkante meter (3etages) die schoongemaakt dient te worden na een verbouwing. Inclusief ramen / glaswerk binnen.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Papendrecht

Kantoorruimte schoonmaken

Kantoorruimte van 2 verdiepingen - Tijdens kantooruren: 1 keer per 2 weken: 2 wc' schoonmaken het keukentje schoonmaken (koffiemachine aan buitenkant) 4 bureau's de overige tafels lichtjes afdoen 1 vergadertafel (incl grond stofzuigen) vensterbanken schoonmaken Steeds boven óf beneden: de kastdeuren afdoen én grondig stofzuigen per keer 2 ramen lappen + de urgente dingen in overleg

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Schoonmaakbedrijf prijzen en gemiddeld tarief vergelijken in uw regio
Lees meer
De schoonmaak uitbesteden? Ontvang direct vrijblijvende offertes
Lees meer
Behoefte aan een duurzaam schoonmaakbedrijf? Vergelijk direct
Lees meer