error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Papendrecht. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin om te schoonmaken, wil je het liever door een schoonmaak partner uit de buurt van Papendrecht laten doen? Voor een goede schoonmaker in Papendrecht kun je bij Offerte.nl terecht. Via onze website kunnen wij je in gesprek brengen met de juiste schoonmaak-professionals die aan jouw eisen voldoen De volgende vraag is; wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf? Schoonmaakbedrijven in Papendrecht vinden op Offerte.nl gaat snel. Offerte helpt je met het uitzoeken van een juiste schoonmaak professional. Vul je gegevens in op ons aanvraag formulier, professionele schoonmaak bedrijven bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Gevel Reiniging Papendrecht

Gevelreiniging, een klusje dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, deze moeten daarom stralen. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft een fijn gevoel. Het aantal m2 bepaalt de kosten.

Hier kun je uit kiezen:

  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.
  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.
  • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevel te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten behandelen? Een schoonmaak partner doet dat graag voor je. Een vloer dient volgens de goede wijze te worden onderhouden. Een schone vloer van je bedrijf of woning brengt een fijner gevoel. Zowel op kantoor als bij je thuis. Verschillende soorten vloeren dienen op een speciale manier gereinigd te worden. Deze oppervlaktes zijn onze schoonmaakpartners in gespecialiseerd; PVC vloeren, vloeren van natuursteen, vloeren van hout & vloeren in fabrieken.

Kantoren schoonmaken

Je kantoor poetsen doe je liever niet zelf, dan heb je meer tijd om te werken.

Een goede schoonmaker kan de volgende dingen voor je kantoor uitvoeren:

  • Bureaus afstoffen
  • Toiletten poetsen
  • Het schoonhouden van de ramen
  • Prullenmanden verversen
  • De vloeren stofzuigen
  • De planten water geven

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn niet meer toegestaan. De partners van offerte beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

snelle reactie van aangesloten bedrijven

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-09-2018 door een klant in Papendrecht

Schoonmaken eengezinswoning

Het betreft een eengezinswoning van 120 vierkante meter (3etages) die schoongemaakt dient te worden na een verbouwing. Inclusief ramen / glaswerk binnen.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Papendrecht

Kantoorruimte schoonmaken

Kantoorruimte van 2 verdiepingen - Tijdens kantooruren: 1 keer per 2 weken: 2 wc' schoonmaken het keukentje schoonmaken (koffiemachine aan buitenkant) 4 bureau's de overige tafels lichtjes afdoen 1 vergadertafel (incl grond stofzuigen) vensterbanken schoonmaken Steeds boven óf beneden: de kastdeuren afdoen én grondig stofzuigen per keer 2 ramen lappen + de urgente dingen in overleg