error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Dordrecht in dienst nemen?

Het huishouden kan natuurlijk altijd bij inschieten op het moment dat u druk bent met werk of wanneer u daar geen zin in heeft. Daarom kan een schoonmaakbedrijf in Dordrecht vaak goed van pas komen. Maar waarom zou u een schoonmaakbedrijf in Dordrecht in willen huren?

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf in Dordrecht in willen huren?

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag, niet iedereen heeft deze tijd. Ook wil niet iedereen de overgebleven vrije tijd besteden aan schoonmaken. Een schoonmaakbedrijf kan een ideale oplossing zijn zelfs voorals u het gewoon moeilijk vind het huishouden zelf bij te houden.

Waar kan ik een schoonmaakbedrijf in Dordrecht vinden? Er word tegenwoordig veel gesolliciteerd via internet. Zo kunt u via markplaats al wellicht een aantal advertenties vinden van schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Als het alleen voor uw huis is kunt u vaak beter kiezen voor één persoon dan een groot bedrijf. Er zijn ook organistaties waar zowel u als schoonmaakbedrijven zich kunnen aanmelden, deze organisaties koppelen dan mensen en schoonmaakhuizen aan elkaar op het moment dat deze in de buurt zitten.

Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Dit blijft een lastig punt bij het in dienst nemen van een schoonmaakbedrijf. Eigenlijk zult u min of meer gewoon moeten vertrouwen op dat het goed gaat, ten slotte zult u wellicht niet thuis zijn als de schoonmaakbedrijf aan het werk is. U kunt wel eventueel een contract samen stellen waar bepaalde regels in staan. Echter zult u alleen merken als de schoonmaakbedrijf iets doet wat niet hoort/mag als er iets in kastjes anders is geplaatst of als er iets weg is. Pas op dat u geen valse beschuldigingen doet, misschien had de schoonmaakbedrijf wel bedacht de inhoud van kastjes op te ruimen.

De tarieven voor het schoonmaken lopen erg uit één. Het is dan ook zo dat sommige schoonmaakbedrijven een eigen tarief hebben terwijl diegene van het schoonmaakhuis wellicht al een ander tarief in gedachten hadden. U kunt ongeveer verwachten tussen de 7 á 18 euro per uur kwijt te zijn. Uiteraard bepaald u wel zelf de uren dat u iemand wilt laten werken waardoor u ook deels de kosten drukken. Bedenk wel dat de schoonmaakbedrijf ook weer belasting af moet staan.

U kunt een schoonmaakbedrijf één keer in de week één uur laten komen echter is dat zeer weinig tijd om in schoon te maken. Wees dus realistisch over het aantal uren dat iemand nodig zal hebben voor het aantal werkzaamheden. Mocht u willen dat er iets extra gebeurd als de ramen zemen, dan kunt u er voor kiezen de schoonmaakbedrijf een extra uur te laten komen of een ander wekelijks klusje kan niet worden gedaan in verband met de tijd.

Vraag nu uw offertes aan voor schoonmaakbedrijf uit Dordrecht via Offerte.nl

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om offertes aan te vragen voor schoonmaakbedrijven uit Dordrecht. Zo kunt u offertes aanvragen bij verschillende schoonmaakbedrijven uit Dordrecht binnen een paar minuten. U kunt al binnen 24 uur uw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

Snelle en persoonlijke reacties

Prima, binnen een dag kreeg ik 3 reacties.

Geen toelichting

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Dordrecht

Glazenwassen

Glazenwassen eenmalig, minder dan 100 m2

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Dordrecht

Schoonmaakbedrijf kantoorpand

Betreft kantoorpand met begane grond, 1e en 2e verdieping, 3 toiletruimtes, 2 kleine keukentjes, vergaderruimte, in totaal kleine 20 werkplekken en 4x per jaar ramen wassen.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Dordrecht

industriële sprinklerruimte

het intensief reinigen (stofzuigen ,afnemen van alle componenten ter plaatse)van een industriële sprinklerruimte van ca 30m2 Er dient rekening gehouden te worden met een ter plaatse zijnde serverkast .

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Dordrecht

Schoonmaakbedrijf fitness

Schoonmaken van doucheruimtes, kleedkamers, toiletten, rustruimte, zonnebank, stoombad en 3 sauna's. Ochtenddiensten 6:30-10:30

Aangevraagd op 29-06-2018 door een klant in Dordrecht

Klein kantoor schoonmaken

Klein kantoor met ramen, 2 toiletten en keuken schoonmaken.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer