error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Oirschot. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Is het nodig dat een professioneel schoonmaakbedrijf uit de buurt van Oirschot gaat starten bij je? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf uit Oirschot hoef je niet verder te zoeken. Via Offerte brengen wij je in gesprek met passende schoonmaakbedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Schoonmaak professionals uit Oirschot vinden via Offerte.nl gaat eenvoudig. Offerte.nl ondersteunt met het kiezen van een geschikte schoonmaak partner. Dien je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier en schoonmaak partners uit je regio zullen contact met je opzoeken.

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bij offerte aangesloten partners hebben de goede apparatuur.

Kantoren schoonmaken

Het kantoor poetsen kost veel tijd, zodat je je op je werk kunt focussen.

Een schoonmaak professional kan de volgende dingen voor je bedrijf verzorgen:

  • Stofzuigen
  • Water geven aan de planten
  • Bureaus schoonhouden
  • Zorgen dat de toiletten schoon zijn
  • Ramen zemen
  • Vloeren moppen
  • Prullenbakken legen

Gevel Reiniging Oirschot

Je gevels laten reinigen, iets dat je altijd te laat doet. Gevels van panden dragen bij aan het imago van een zaak, gevels moeten daarom blinken. Een goede gevelreiniging geeft een fijn gevoel. Er worden kosten gerekend voor de vierkante meters.

Deze behandelingen zijn er:

  • Lichte vervuiling is snel weg met een stoommachine.
  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
  • Chemische reiniging.

Het is slim om de gevels te laten behandelen, dit voorkomt een hoop behandeling in de toekomst.

Vloeronderhoud

Wil je je vloeren laten poetsen? Schoonmaak professionals kunnen daarbij ontzorgen. Vloeren moeten op een juiste wijze worden verzorgd. Een schoongemaakte ruimte geeft een betere sfeer. Op werk maar ook thuis. Sommige soorten moeten op een speciale wijze schoongemaakt worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze partners zijn gespecialiseerd; hout, tapijten, industriële vloeren & vloeren van rubber.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Ik ben keurig door de bedrijven benaderd. Verder tevreden over de service. BEC Leiderdorp

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Geweldig!

ok

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-04-2019 door een klant in Oirschot

Sportkantine

Sportkantine met bar, sanitair en kleedruimten (594m2). frequentie wekelijks (sowieso op maandag) uitgaande van 52 weken. waarbij in de winter en zomerstop en zomer geen wekelijkse werkzaamheden plaatsvinden enkel voor het kinderdagverblijf. Wel uitvoer periodieke werkzaamheden. Prijs dieptereiniging keuken opgeven. keuken en bar worden bijgehouden door horeca personeel maar dient wel 1x per week professioneel gereinigd te worden (wanden, vloeren, inventaris) Ivm bezetting door kinderdagverblijf gedeelte van het pand 2x per week schoonmaak. (4 toiletten 12M2) met voorruimte en kantine gedeelte (verkeerscategorie 178 m2) rs op te vragen bij