error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Woerden?

Ben je aan het plannen om te scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke vertrouwenspersoon uit de omgeving Woerden de oplossing zijn. Scheiden met begeleiding van een mediator waarborgt dat het proces fijner verloopt. Bij een conflict in een relatie, als scheiden de enige juiste uitweg lijkt, zou een mediator met relevante kennis het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een paar zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

Ouderschapsplan, verdeling van de inboedel, afspraken rondom visitatie, als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator ook voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere: arbeidsconflicten, zakelijke onenigheid, problemen met de buren en een familieconflict.

Een mediator om te helpen bij de scheiding in Woerden

Er zijn enkele focuspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat focust zich op het meeste eruit halen voor de wederpartij. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Als dat is afgerond kunnen beide partijen.

Wat zijn de kosten van een mediator in Woerden?

Wat kost dit, zul je je afvragen. Offerte kan je bijstaan bij het kiezen van betrouwbare mediation. Een mediator in de buurt van Woerden zoeken via Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit jouw buurt contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-05-2018 door een klant in Woerden

relatie conflict

ik wil informatie wat een mediater allemaal doet