error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Woerden?

Ben je aan het plannen om te scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke vertrouwenspersoon uit de omgeving Woerden de oplossing zijn. Scheiden met begeleiding van een mediator waarborgt dat het proces fijner verloopt. Bij een conflict in een relatie, als scheiden de enige juiste uitweg lijkt, zou een mediator met relevante kennis het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een paar zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

Ouderschapsplan, verdeling van de inboedel, afspraken rondom visitatie, als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator ook voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere: arbeidsconflicten, zakelijke onenigheid, problemen met de buren en een familieconflict.

Een mediator om te helpen bij de scheiding in Woerden

Er zijn enkele focuspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat focust zich op het meeste eruit halen voor de wederpartij. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Als dat is afgerond kunnen beide partijen.

Wat zijn de kosten van een mediator in Woerden?

Wat kost dit, zul je je afvragen. Offerte kan je bijstaan bij het kiezen van betrouwbare mediation. Een mediator in de buurt van Woerden zoeken via Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit jouw buurt contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-05-2018 door een klant in Woerden

relatie conflict

ik wil informatie wat een mediater allemaal doet

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer