error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Winsum?

Wil je uit elkaar? In dit geval kan een onbevoordeelde bemiddelaar uit de omgeving Winsum de oplossing zijn. Scheiden met begeleiding van een mediator waarborgt dat het uit elkaar gaan gerieflijk gaat. Gedurende een conflictsituatie bij een stel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitkomst is, zal de juiste mediation hulp zijn. Dit zijn een aantal punten waar je naar kunt kijken als je een mediator uitzoekt.

Het verdelen van een schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkelen, visitatie afspraken, Inboedel verdeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, een goed ouderschapsplan, en andere regelingen over de voogdij.

Vergeet niet dat een mediator tevens bij andere uitdagingen kan helpen. Een paar voorbeelden; problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke onenigheid, ruzie met de buren en familieruzie.

Wat kost mediation in Winsum?

Wat men vaak wil weten; wat gaat mediation kosten? Offerte helpt je met het zoeken van geschikte mediation. Mediators in de buurt van Winsum inhuren via deze website gaat gemakkelijk. Vul je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier, mediators bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Mediation bij het scheiden in Winsum

Dit zijn enkele punten van focus. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Advocaten proberen het meest gunstige voor de client te regelen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kamt waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Dan kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Geen toelichting

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer