error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Vlaardingen?

Wil jij uit elkaar gaan? Hierbij zou een onpartijdige partij uit de omgeving Vlaardingen het proces versoepelen. Scheiden onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat het scheiden gemakkelijk gaat. Tijdens een conflict in een liefdesverhouding, wanneer scheiden de enige juiste oplossing lijkt te zijn, kan een mediator met veel ervaring het conflict voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar je naar kunt kijken als je mediation uitzoekt.

Samenstelling ouderschapsplan, de inboedel verdeling, omgangsregeling, verdeling van de rest schuld, alimentatie voor de kinderen, de afwikkeling van de hypotheek, het spullen met emotionele waarde verdelen en andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben.

Vergeet niet dat een mediator ook bij andere zaken kan helpen. Om een paar voorbeelden te geven; arbeidsgeschillen, ruzie over zakelijke overeenkomsten, problemen met de buren en familieconflicten.

Wat gaat een mediator in Vlaardingen kosten?

Hoeveel gaat dit kosten, is een veelgestelde vraag. Offerte.nl assisteert je graag bij het uitzoeken van geschikte mediation. Een mediator in Vlaardingen vergelijken via deze site is niet moeilijk. Voer je wensen in op Offerte.nl en mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn gaan contact opnemen.

Mediation om te helpen bij de scheiding in Vlaardingen

Je hebt een aantal punten van aandacht. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. De aandacht is bij advocaten gevestigd op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Mediation is gericht op oplossingen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Daarna kunnen beide partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Vlaardingen

Mediation na echtscheiding

mijn ex en ik hebben gezamenlijk gezag over onze kinderen en een ouderschapsplan. Op dit moment loopt de communicatie niet goed tussen ons en hebben we uiteenlopende ideeën over het soort onderwijs en de medische verzorging van onze kinderen. We willen dit samen met een onafhankelijke derde oplossen en daarbij ook de kou uit de lucht nemen.

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Vlaardingen

Echtscheiding mediator

Echtscheiding mediator nodig

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer