error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Vianen?

Ben jij van plan om uit elkaar te gaan? Hier kan een onbevoordeelde bemiddelaar uit de omgeving Vianen van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden gemakkelijker gaat. Bij een onenigheid in een relatie, indien scheiden de enige goede uitkomst lijkt te zijn, kan een mediator het conflict voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal punten waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

  • De inboedel inventariseren en verdelen
  • Inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Andere voogdij gerelateerde afspraken
  • Afspraken rondom visitatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Kinder alimentatie
  • De rest-schuld verdelen

Wist je dat mediation ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld: problemen met de arbeidsrelatie, conflicten op de zaak, problemen met de buren en problemen binnen de familie.

Wat gaat een mediator in Vianen kosten?

Je zult je afvragen; wat kost mediation? Offerte.nl kan je van dienst zijn met het vinden van een betrouwbare mediator. Mediators uit Vianen zoeken via Offerte.nl is eenvoudig. Dien je wensen in op ons aanvraag formulier, mediation bedrijven bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Mediation bij de scheiding in Vianen

Er zijn een paar focuspunten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat probeert het meest gunstige voor de opdrachtgever te onderhandelen. Bij een mediator gaat het om samen tot een oplossing komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op die manier kan het proces in rap tempo geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen