error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Venlo?

Willen jullie uit elkaar gaan? Hierbij zou een onbevoordeelde partij uit de omgeving Venlo van toegevoegde waarde zijn. Scheiden met hulp van een mediator zorgt ervoor dat het proces soepel gaat. Bij een onenigheid in een relatie, wanneer scheiden de enige juiste uitweg is, kan een mediator met relevante bekwaamheid verlossing zijn. Dit zijn belangrijke zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar mediation.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan
  • Kinderalimentatie
  • Opstellen van het ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Visitatie regeling
  • Inboedel verdelen

Mensen vergeten soms dat een mediator ook bij andere zaken kan helpen. Om een paar voorbeelden te geven; onenigheid tussen werknemer en werkgever, problemen op de zaak, burenruzies en erfeniskwesties.

Wat gaat een mediator in Venlo kosten?

Wat kan ik voor een offerte verwachten, zul je je afvragen. Offerte.nl kan je van dienst zijn bij het vinden van ervaren mediation. Een mediator in Venlo vinden via Offerte.nl is eenvoudig. Vul je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en wij zorgen ervoor dat mediators uit jouw buurt contact met je zoeken.

Een mediator als hulp bij de scheiding in Venlo

Er zijn een aantal punten van aandacht waar je je bewust van moet zijn. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Advocaten proberen het meeste voor de client uit de zaak te halen. Met mediation gaat het juist over samen komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Na afronding kunnen de partijen focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-09-2018 door een klant in Venlo

Mediator nodig

Relationeel conflict