error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je een mediator in Vaals?

Wil je uit elkaar? Hier kan een neutrale vertrouwenspersoon uit de omgeving Vaals een goede oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator waarborgt dat de scheiding gerieflijk verloopt. Gedurende een conflictsituatie bij een koppel, wanneer scheiden de enige goede uitweg lijkt te zijn, zal een mediator met veel ervaring hulp bieden. Dit zijn belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het zoeken naar mediation.

  • Inboedel verdelen
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Het opstellen van het ouderschapsplan
  • Eventuele andere afspraken met betrekking tot de kinderen
  • Visitatie afspraken
  • De afwikkeling van de hypotheek
  • Kinder-alimentatie
  • Verdeling schuld

Vergeet niet dat een mediator tevens voor andere uitdagingen gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden; arbeidsgeschillen, zakelijke problemen, buren die problemen veroorzaken en ruzie over een erfenis.

De kosten van mediation in Vaals

De vraag is nu; wat gaat mediation kosten? Offerte assisteert met het uitzoeken van een ervaren mediator. Mediators uit Vaals contacten op Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier, wij brengen je in contact met mediation experts uit jouw buurt.

Mediation om te helpen bij het uit elkaar gaan in Vaals

Dit zijn enkele aandachtspunten. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Een advocaat probeert het meeste voor de partij waar zij voor werken te krijgen. Met mediation gaat het altijd om bemiddelen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Daarna kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen