error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je mediation in Stein?

Zijn jullie van plan om te scheiden? In dit geval zou een neutrale vertrouwenspersoon uit de omgeving Stein van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces fijner gaat. Tijdens een onenigheid bij een stel, waarbij scheiden de enige juiste oplossing lijkt te zijn, zou een getraind mediator verlossing zijn. Er zijn een paar zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Ouderschapsplan, Inboedel verdeling, afspraken rondom visitatie, verdeling schuld, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkelen, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere kind gerelateerde afspraken.

Vergeet niet dat mediation tevens voor andere uitdagingen gebruikt wordt. Onder andere: arbeidsgeschillen, zakelijke conflicten, burenruzies of familieruzie.

Wat zijn de kosten van een mediator in Stein?

Je vraagt je af hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl helpt bij het zoeken van een goede mediator. Mediators in Stein vinden op Offerte.nl is eenvoudig. Dien je wensen in op onze website en wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit jouw buurt contact met je zoeken.

Mediation voor de scheiding in Stein

Er zijn een paar belangrijke punten. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Een advocaat is erop gefocust het meeste voor de wederpartij te regelen. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op die manier kan het proces vlug worden afgerond.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer