error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Stadskanaal?

Zijn jullie van plan om te scheiden? Hier zou een onafhankelijke tussenpersoon uit de omgeving Stadskanaal helpen. Scheiden met begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding fijner verloopt. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, waarbij uit elkaar gaan de enige juiste oplossing is, zou een bedreven mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke punten waar op gelet dient te worden bij het zoeken naar mediation.

  • Verdeling schuld
  • Inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Opstellen ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken rondom visitatie
  • Inboedel verdelen

Mensen vergeten soms dat mediation ook voor andere zaken gebruikt wordt. Om een paar voorbeelden te geven; arbeidsconflicten, zakelijke ruzie, burenruzies en erfeniskwesties.

Wat kost een mediator in Stadskanaal?

Hoeveel gaat dit kosten, zul je je afvragen. Offerte.nl ondersteunt je bij het kiezen van een betrouwbare mediator. Mediators uit Stadskanaal contacten via deze site is niet moeilijk. Voer je gegevens en wensen in via ons aanvraagformulier en wij brengen je in contact met mediation bedrijven bij jou uit de regio.

Mediation bij een scheiding in Stadskanaal

Er zijn enkele belangrijke punten. Het beroep advocaat is niet hetzelfde als mediator. Een advocaat is erop gefocust de meest gunstige deal voor zijn client te regelen. In het geval van mediation gaat het altijd om er samen uit komen. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kamt waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Daarna kunnen de ex-partners focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen