error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Sliedrecht?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij zou een onpartijdige partner uit de omgeving Sliedrecht uitkomst bieden. Scheiden met begeleiding van een mediator waarborgt dat de scheiding minder pijnlijk verloopt. Gedurende een ruzie bij een stel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing is, zou een mediator met de juiste ervaring het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling van de rest schuld
  • Kinder-alimentatie
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken met betrekking op de omgang
  • Het verdelen van de boedel
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Een goed ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij

Wist je dat een mediator ook voor andere uitdagingen gebruikt kan worden. Om een paar voorbeelden te geven; problemen met de werkgever of werknemer, zakelijke geschillen, geschillen met de buren en ruzie over een erfenis.

De kosten van een mediator in Sliedrecht

Wat men vaak wil weten; hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl assisteert je graag met het zoeken van een ervaren mediator. Mediators in Sliedrecht contacten via deze site is simpel. Voer je keuzes in op ons aanvraag formulier en mediation bedrijven uit jouw buurt zullen contact met je opzoeken.

Mediation bij de scheiding in Sliedrecht

Dit zijn een paar focuspunten. Zo is een mediator geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust de beste deal voor de client te regelen. Bij een mediator gaat het juist om samen komen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Op deze manier kan het proces snel worden afgewikkeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

prima!

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen