error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in Schiedam?

Zijn jullie voornemens om te scheiden? Hier kan een onpartijdige vertrouwenspersoon helpen. Uit elkaar gaan met behulp van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces fijner gaat. Bij een conflict in een relatie, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitkomst lijkt te zijn, zal passende mediation het conflict voor je kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke punten waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator uit de omgeving Schiedam.

  • Verdeling rest-schuld
  • Kinderalimentatie
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Omgangsafspraken
  • De inboedel inventariseren en verdelen
  • Het verdelen van andere belangrijke spullen
  • Ouderschapsplan samenstelling
  • Andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen

Vergeet niet dat mediation ook bij andere uitdagingen helpt. Bijvoorbeeld; problemen met de werkgever of werknemer, conflicten op de zaak, ruzie met de buren en problemen binnen de familie.

Mediation als hulp bij een scheiding in Schiedam

Je hebt een aantal aandachtspunten. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. De aandacht is bij een advocaat gevestigd op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Daarna kunnen de partijen weer naar de toekomst kijken.

De kosten van een mediator in Schiedam

De volgende vraag is; wat gaat mediation kosten? Offerte kan je ondersteunen bij het zoeken van goede mediation. Een mediator uit Schiedam zoeken via deze site is eenvoudig. Vul je gegevens en voorkeuren in via onze website, mediators uit je regio gaan contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Geen toelichting

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Schiedam

Mediator nodig

scheiding en convenant zijn al enkele jaren gesloten. Nu nieuwe situatie wat betreft deels aflopen kinderalimentatie en minder inkomen van ex; plus claim van ex voor betalingen niet binnen convenant; nieuwe situatie per september.

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Schiedam

Ouderschapsplan mediation

Omgangsregeling voor kind.

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Schiedam

Mediator nodig

Enkele maanden geleden heeft m'n vriendin het uitgemaakt met mij Uit de relatie zijn er twee kinderen ontstaan. Van de ene op ander dag mag ik mijn kinderen niet meer zien Graag wil ik een omgangsregeling g treffen Alle poging tot nu toe wil ze niet mee aan werken