error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Roosendaal?

Ben jij uit elkaar aan het gaan? In dit geval zou een onpartijdige vertrouwenspersoon uit de omgeving Roosendaal uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler gaat. Bij een onenigheid in een liefdesverhouding, wanneer uit elkaar gaan de enige goede oplossing biedt, kan een mediator met relevante bekwaamheid een oplossing bieden. Dit zijn een paar punten waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling schuld
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Kinder alimentatie
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Andere kinder-gerelateerde afspraken
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Omgangsafspraken
  • Verdelen inboedel

Mensen vergeten soms dat een mediator tevens voor andere zaken in is te zetten. Bijvoorbeeld: problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke geschillen, buren die problemen veroorzaken of problemen binnen de familie.

Een mediator voor scheiden in Roosendaal

Er zijn een aantal punten van aandacht die je moet weten Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. De aandacht is bij een advocaat gevestigd op de beste deal krijgen voor de partij die hen inhuurt. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Na afronding kunnen de ex-partners zich op de toekomst richten.

De kosten van mediation in Roosendaal

Wat je natuurlijk wilt weten; wat kost een mediator? Offerte helpt je graag met het kiezen van ervaren mediation. Mediators in Roosendaal zoeken via Offerte.nl gaat snel. Voer je gegevens in via ons formulier en mediation experts uit je regio zullen contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Roosendaal

Echtscheiding mediation

Ik en mijn vriend gaan uit elkaar, we hebben 2 kinderen. Mijn vriend wilt in ons huidige huis blijven wonen, samen hebben we een samenlevingscontract. We hebben hulp nodig bij het maken van een ouderschapsplan, financieel, verdeling van alle spullen en het huis op mijn vriend zijn naam krijgen.

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Roosendaal

Echtscheiding met kinderen

Echtscheiding regelen met co-ouderschap (16 en 18 jaar kinderen), eigenhuis wil vrouw blijven wonen.

Aangevraagd op 15-08-2018 door een klant in Roosendaal

Scheiden

Scheiden met partner

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Roosendaal

Echtscheiding

Echtscheiding, partijen staan achter mediation