error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Renkum?

Ben je uit elkaar aan het gaan? Hier zou een onvooringenomen middelaar uit de omgeving Renkum helpen. Scheiden met behulp van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding soepel gaat. Gedurende een conflictsituatie bij een koppel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt, kan goede mediation het probleem voor je kunnen oplossen. Dit zijn een aantal punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

Het verdelen van een schuld, kinder-alimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie afspraken, de spullen verdelen, het spullen met emotionele waarde verdelen, opstellen van een ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Wist je dat een mediator tevens bij andere uitdagingen kan helpen. Bijvoorbeeld: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke ruzie, geschillen met de buren en problemen binnen de familie.

Mediation om te helpen bij een scheiding in Renkum

Er zijn een paar punten van aandacht. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. De aandacht is bij advocaten gevestigd op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Op deze manier kan het proces vlug worden geregeld.

Wat gaat een mediator in Renkum kosten?

Wat kost mediation, is wat men vaak wil weten. Offerte.nl kan je bijstaan bij het uitzoeken van goede mediation. Een mediator in Renkum vinden via onze website gaat vlot. Dien je wensen in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met mediators die in jouw regio actief zijn.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Renkum

Mediation bij scheiding

Mediation bij scheiding. Kinderen uit huis, getrouwd onder stringente huwelijkse voorwaarden (1990). 2 huizen in eigendom te verdelen (waardebepaling van deze huizen laten we zelf doen). Graag gespecificeerde offerte inclusief uurtarief, vaste kosten, etc.