error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Noordwijk?

Willen jullie uit elkaar? Hier kan een onbevoordeelde partij van toegevoegde waarde zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces fijner verloopt. Bij een geschil in een relatie, indien uit elkaar gaan de enige juiste oplossing is, kan een mediator met veel kennis het conflict voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een aantal zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

Opstellen van een ouderschapsplan, Inboedel verdeling, afspraken rondom visitatie, de rest-schuld verdelen, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben.

Wist je dat een mediator ook voor andere zaken in is te zetten. Onder andere; arbeidsgeschillen, zakelijke problemen, burenruzies of erfeniskwesties.

Een mediator bij het uit elkaar gaan in Noordwijk

Dit zijn een paar punten van focusdie je van te voren moet weten. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Advocaten focussen zich op het meeste eruit halen voor degene die betaalt. Een mediator gaat het om bemiddelen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op deze manier kan het proces snel worden afgerond.

De kosten van mediation in Noordwijk

Je vraagt je af wat gaat mediation kosten? Offerte assisteert je bij het vinden van een geschikte mediator. Een mediator in de buurt van Noordwijk inhuren via deze site gaat vlot. Dien je voorkeuren in op ons aanvraag formulier, mediation experts uit jouw buurt zullen contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer