error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Nijkerk?

Ben je van plan te scheiden? Hierbij zou een onvooringenomen bemiddelaar uit de omgeving Nijkerk helpen. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Tijdens een conflict in een relatie, als scheiden de enige juiste oplossing lijkt te zijn, zal goede mediation het probleem voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een paar punten waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Verdeling rest-schuld, kinderalimentatie, hypotheek afwikkeling, visitatie regeling, de spullen verdelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, een ouderschapsplan, en andere kind gerelateerde afspraken.

Mensen vergeten soms dat een mediator ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld; problemen met de werkgever of werknemer, conflicten op de zaak, problemen met de buren en familieruzie.

Mediation bij een scheiding in Nijkerk

Je hebt een paar belangrijke zaken waar je je bewust van moet zijn. Advocaten en mediators hebben een ander doel. Een advocaat is erop gefocust het meeste voor de opdrachtgever te onderhandelen. Bij een mediator gaat het altijd om bemiddelen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Hierdoor kan het proces vlug worden afgewikkeld.

Hoeveel gaat een mediator in Nijkerk kosten?

Wat gaat mediation kosten, is wat men vaak wil weten. Offerte.nl ondersteunt je bij het zoeken van een goede mediator. Mediators in Nijkerk contacten op Offerte.nl is eenvoudig. Voer je gegevens en wensen in op onze website en wij zorgen ervoor dat mediators uit je regio contact met je zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Heel goed.

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Nijkerk

Conventant indienen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opstellen van een convenant en het indienen hiervan bij een rechter. Gezien beide partijen er samen uit zijn gekomen en alles al op papier hebben staan, gaat het hier alleen om het opstellen van een convenat en het indienen bij een rechter.