error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Meppel?

Wil jij uit elkaar gaan? In dit geval kan een onbevoordeelde bemiddelaar uit de omgeving Meppel het proces versoepelen. Uit elkaar gaan met behulp van een mediator waarborgt dat het scheiden soepel gaat. Bij een onenigheid in een relatie, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitkomst lijkt te zijn, zal een mediator met de juiste ervaring een oplossing zijn. Dit zijn belangrijke punten waar op gelet moet worden bij het zoeken naar mediation.

Verdeling van de eventuele schuld, kinderalimentatie, het afwikkelen van de hypotheek, afspraken met betrekking op de omgang, de spullen verdelen, het verdelen van andere belangrijke spullen, opstellen van een ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Vergeet niet dat mediation ook bij andere zaken helpt. Om een paar voorbeelden te geven: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke geschillen, problemen met de buren of een conflict binnen de familie.

Een mediator om te helpen bij scheiden in Meppel

Er zijn enkele punten van aandacht. Een mediator is niet hetzelfde als een advocaat. Een advocaat probeert het beste voor de partij waar zij voor werken te regelen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op deze manier kan het proces in rap tempo afgerond worden.

Hoeveel kost mediation in Meppel?

Een veelgestelde vraag; wat kost het? Offerte assisteert je graag met het vinden van ervaren mediation. Een mediator in Meppel vinden op Offerte.nl gaat snel. Voer je voorkeuren in via ons formulier en mediation experts bij jou uit de regio gaan contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Geen toelichting

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Meppel

Relatieproblemen

Relationeel conflict

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Meppel

Zakelijk conflict

Mediation omtrent hoogte factuur dienstverlening. Ik heb een zakelijk dispuut met een van mijn leveranciers. Gezamenlijk zijn wij niet tot een besluit kunnen komen en ik ben nu dus op zoek naar een mediator die ons hierin kan bijstaan.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer