error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Maastricht?

Willen jullie scheiden? In dit geval zou een onvooringenomen tussenpersoon van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan met behulp van een echtscheiding mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding gemakkelijker verloopt. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, wanneer scheiden de enige juiste uitkomst lijkt, zal een mediator met de juiste bekwaamheid een uitkomst zijn. Dit zijn belangrijke punten waar je naar moet kijken als je een mediator uitzoekt.

  • Het verdelen van een schuld
  • Kinder-alimentatie
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Visitatie afspraken
  • De inboedel verdeling
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Het ouderschapsplan
  • Andere kind gerelateerde afspraken

Mensen vergeten soms dat mediation ook voor andere uitdagingen gebruikt wordt. Bijvoorbeeld: arbeidsconflicten, problemen op de zaak, burenruzies en familieruzie.

Hoeveel kost mediation in Maastricht?

Wat men vaak wil weten; wat kost een mediator? Offerte.nl assisteert je met het kiezen van een ervaren mediator. Mediators in Maastricht zoeken op Offerte.nl gaat eenvoudig. Dien je gegevens in via onze site, wij zorgen ervoor dat mediators bij jou uit de regio je gaan helpen.

Een mediator om te helpen bij de scheiding in Maastricht

Er zijn een paar punten van focus. Zo is een mediator geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust het beste voor de opdrachtgever te krijgen. Bij een mediator gaat het altijd om bemiddelen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Dan kunnen beide partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-02-2019 door een klant in Maastricht

Zakelijk conflict

Op 18 februari vind er een gesprek plaats tussen MT en OR. Afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van een vertrouwensbreuk tussen OR en MT en heeft min of meer geleid tot het vertrek van de directeur. Wij zijn daarom opzoek naar iemand die het gesprek in goede banen kan leiden en aan de hand van de uitkomst van dit gesprek eventueel, indien nodig, een mediation-traject te starten.

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Maastricht

Echtscheiding

Wij willen gaan scheiden we hebben alles in overleg gedeeld