error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Lopik?

Ben je van plan te scheiden? Hierbij kan een onpartijdige bemiddelaar het proces versoepelen. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden gemakkelijk gaat. Bij een conflict in een relatie, als scheiden de enige juiste oplossing is, zal de juiste mediation hulp zijn. Er zijn belangrijke punten waar op gefocust moet worden als je mediation uitzoekt.

Verdeling van de eventuele schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkelen, omgangsregeling, de boedel verdelen, sentimentele spullen verdelen, het opstellen van het ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Vergeet niet dat mediation ook voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere; onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke conflicten, problemen met de buren en een conflict binnen de familie.

Mediation voor de scheiding in Lopik

Je hebt een paar punten van aandachtdie je van te voren moet weten. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Advocaten zijn erop gefocust het meeste voor de partij waar zij voor werken te regelen. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op die manier kan het proces in rap tempo worden afgerond.

Wat gaat mediation in Lopik kosten?

Wat je wilt weten; wat kost een mediator? Offerte.nl ondersteunt je graag met het vinden van geschikte mediation. Een mediator uit Lopik inhuren via Offerte.nl gaat gemakkelijk. Voer je voorkeuren in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met mediation experts uit jouw buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Geen toelichting

Heel goed.

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer