error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Lisse?

Ben je voornemens om uit elkaar te gaan? In dit geval zou een onafhankelijke partij uitkomst bieden. Scheiden met begeleiding van een mediator uit de omgeving Lisse kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler verloopt. Gedurende een conflict in een relatie, indien scheiden de enige goede oplossing biedt, zal passende mediation een uitkomst bieden. Dit zijn belangrijke zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

  • Het verdelen van een schuld
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Hypotheek afwikkelen
  • Visitatie
  • De spullen verdelen
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Een goed ouderschapsplan
  • Andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben

Wist je dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Onder andere; arbeidsconflicten, zakelijke conflicten, problemen met de buren of familieconflicten.

Een mediator als hulp bij een scheiding in Lisse

Dit zijn enkele punten van aandacht waar je van op de hoogte moet zijn. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Advocaten proberen de meest gunstige deal voor hun client uit te onderhandelen. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Hierdoor kan het proces snel afgerond worden.

De kosten van mediation in Lisse

Hoeveel gaat dit kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je assisteren bij het kiezen van een geschikte mediator. Een mediator in Lisse inhuren via Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en wensen in via onze website en wij zorgen ervoor dat mediators uit je regio een offerte gaan doen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Geen toelichting

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Lisse

Echtscheiding met kinderen

Scheiding - 3 kinderen van 16, 14 en 4 jaar en een koopwoning.

Aangevraagd op 15-05-2018 door een klant in Lisse

Familie-/echtscheidingsconflict