error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Lelystad?

Ben je voornemens om uit elkaar te gaan? Hier zou een onbevoordeelde partij uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator uit Lelystad zorgt ervoor dat de scheiding fijner verloopt. Tijdens een onenigheid bij een stel, waarbij uit elkaar gaan de enige juiste uitweg lijkt te zijn, zou een mediator met relevante ervaring het probleem voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar je naar moet kijken als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling van de rest schuld
  • Het verdelen van spullen met sentimentele waarde
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Een ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Visitatie
  • De verdeling inboedel

Wist je dat een mediator ook bij andere zaken helpt. Bijvoorbeeld: arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, geschillen met de buren en een conflict binnen de familie.

Mediation als hulp bij het scheiden in Lelystad

Er zijn enkele punten van aandacht waar je van op de hoogte moet zijn. Een mediator is geen advocaat. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor zijn client te onderhandelen. Mediators gaat het om bemiddelen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Op die manier kan het proces snel worden afgewikkeld.

De kosten van een mediator in Lelystad

Wat gaat mediation kosten, zul je je afvragen. Offerte helpt je graag bij het zoeken van een goede mediator. Mediators in Lelystad zoeken via onze website gaat eenvoudig. Vul je gegevens in via onze website, wij zorgen ervoor dat mediation experts bij jou in de buurt je gaan helpen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

prima!

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Lelystad

Echtscheiding mediation met kinderen

We willen zonder ruzie uit elkaar gaan. We hebben een koopwoning. Zij mag erin blijven. Vraag hiervoor geen uitkoopsom. Kinderen blijven bij haar. Hoogte allimentatie moet nog over gesproken worden. Verwacht hier geen problemen mee. Wat gaat het ons kosten om u in te schakelen als het zover komt dat wij u gaan inschakelen ?

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Lelystad

Scheiden in goed overleg

Wij willen graag scheiden in goed overleg dus hopen denken er snel uit te gaan komen We zijn het al eens over de aanpak met de kinderen.