error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Leeuwarden?

Willen jullie scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke partij een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan met behulp van een echtscheiding mediator kan ervoor zorgen dat het proces minder pijnlijk gaat. Tijdens een conflictsituatie bij een stel, indien scheiden de enige goede uitweg lijkt te zijn, zal de juiste mediation Leeuwarden het geschil voor je kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Samenstelling van het ouderschapsplan, het verdelen van de boedel, Visitatie regeling, de rest-schuld verdelen, kinder alimentatie, hypotheek afwikkelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde en andere afspraken over de voogdij van de kinderen.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Om een paar voorbeelden te geven: arbeidsconflicten, conflicten op de zaak, geschillen met de buren en problemen binnen de familie.

Mediation als hulp bij de scheiding in Leeuwarden

Je hebt enkele focuspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de opdrachtgever te krijgen. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op deze manier kan het proces snel worden afgewikkeld.

Mediation in Leeuwarden, wat kost dat?

Een veelgestelde vraag; wat gaat dit ongeveer kosten? Offerte helpt je bij het kiezen van ervaren mediation. Mediators uit Leeuwarden vergelijken op Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je voorkeuren in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit je regio contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Geen toelichting

Geen toelichting

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Leeuwarden

Mediation omgangsregeling

Wij hebben problemen met de omgangsregeling (die er niet is) van ons kind en het dreigt te escaleren.

Aangevraagd op 13-07-2018 door een klant in Leeuwarden

Geldproblemen

Geld issue