Mediation in Leeuwarden?

Willen jullie scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke partij een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan met behulp van een echtscheiding mediator kan ervoor zorgen dat het proces minder pijnlijk gaat. Tijdens een conflictsituatie bij een stel, indien scheiden de enige goede uitweg lijkt te zijn, zal de juiste mediation Leeuwarden het geschil voor je kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Samenstelling van het ouderschapsplan, het verdelen van de boedel, Visitatie regeling, de rest-schuld verdelen, kinder alimentatie, hypotheek afwikkelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde en andere afspraken over de voogdij van de kinderen.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Om een paar voorbeelden te geven: arbeidsconflicten, conflicten op de zaak, geschillen met de buren en problemen binnen de familie.

Mediation als hulp bij de scheiding in Leeuwarden

Je hebt enkele focuspunten. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de opdrachtgever te krijgen. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op deze manier kan het proces snel worden afgewikkeld.

Mediation in Leeuwarden, wat kost dat?

Een veelgestelde vraag; wat gaat dit ongeveer kosten? Offerte helpt je bij het kiezen van ervaren mediation. Mediators uit Leeuwarden vergelijken op Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je voorkeuren in op ons aanvraag formulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit je regio contact zoeken.