error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Kerkrade?

Ben jij voornemens om te scheiden? Hierbij zou een onvooringenomen vertrouwenspersoon een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator waarborgt dat het uit elkaar gaan gemakkelijker verloopt. Bij een conflictsituatie in een relatie, als uit elkaar gaan de enige goede uitweg biedt, zal de juiste mediation hulp zijn. Dit zijn belangrijke zaken waar op gefocust dient te worden als je een mediator uit de omgeving Kerkrade uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkelen, afspraken over omgang, de inboedel inventariseren en verdelen, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, opstellen van een ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Vergeet niet dat een mediator ook bij andere problemen kan helpen. Een paar voorbeelden: problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke ruzie, geschillen met de buren en problemen binnen de familie.

Wat kost een mediator in Kerkrade?

Wat gaat mediation kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte ondersteunt je bij het uitzoeken van een geschikte mediator. Een mediator in Kerkrade contacten via onze website gaat gemakkelijk. Voer je voorkeuren in via ons aanvraagformulier, mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn gaan contact zoeken.

Een mediator als hulp bij scheiden in Kerkrade

Je hebt enkele punten van focus waar je van op de hoogte moet zijn. Een mediator is absoluut geen advocaat. Advocaten proberen het beste voor de wederpartij te krijgen. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Dan kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Geen toelichting

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Kerkrade

Scheiden

Uitwerking van het verdelen van woning/inboedel en ouderschapsverdeling.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer