error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Houten?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij zou een neutrale middelaar het proces versoepelen. Scheiden met behulp van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces soepel gaat. Bij een onenigheid in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige goede oplossing lijkt, zal een ervaren mediator uit de omgeving Houten verlossing bieden. Er zijn belangrijke punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

  • Verdeling rest-schuld
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Hypotheek afwikkelen
  • Afspraken met betrekking op de omgang
  • Verdeling van de inboedel
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Ouderschapsplan samenstelling
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken

Weet dat een mediator ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Om een paar voorbeelden te geven: problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke ruzie, buren die problemen veroorzaken of ruzie over een erfenis.

Een mediator voor een scheiding in Houten

Je hebt een aantal belangrijke zaken die je moet weten Een mediator is absoluut geen advocaat. De focus ligt bij een advocaat op een zo goed mogelijke deal krijgen voor degene die betaalt. Bij een mediator draait het altijd om samen komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Als dat is afgerond kunnen de partijen weer naar de toekomst kijken.

Wat kost mediation in Houten?

Hoeveel gaat dit kosten, is de volgende vraag. Offerte kan je bijstaan met het kiezen van betrouwbare mediation. Een mediator uit Houten vergelijken op Offerte.nl gaat vlot. Vul je gegevens in op onze website, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit je regio contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 26-08-2018 door een klant in Houten

Echtscheiding mediation

Na 32 jaar samenwonen hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We hebben twee kinderen en een eigen huis met een deel hypotheeklast. We hebben met name behoefte aan financiële en fiscale advisering, zodat later niet één of beiden het gevoel krijgt te zijn bekocht. . Over afspraken en kosten voor de kinderen komen we wel uit.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer