error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Houten?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij zou een neutrale middelaar het proces versoepelen. Scheiden met behulp van een echtscheiding mediator kan ervoor zorgen dat het proces soepel gaat. Bij een onenigheid in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige goede oplossing lijkt, zal een ervaren mediator uit de omgeving Houten verlossing bieden. Er zijn belangrijke punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

  • Verdeling rest-schuld
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Hypotheek afwikkelen
  • Afspraken met betrekking op de omgang
  • Verdeling van de inboedel
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Ouderschapsplan samenstelling
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken

Weet dat een mediator ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Om een paar voorbeelden te geven: problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke ruzie, buren die problemen veroorzaken of ruzie over een erfenis.

Een mediator voor een scheiding in Houten

Je hebt een aantal belangrijke zaken die je moet weten Een mediator is absoluut geen advocaat. De focus ligt bij een advocaat op een zo goed mogelijke deal krijgen voor degene die betaalt. Bij een mediator draait het altijd om samen komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Als dat is afgerond kunnen de partijen weer naar de toekomst kijken.

Wat kost mediation in Houten?

Hoeveel gaat dit kosten, is de volgende vraag. Offerte kan je bijstaan met het kiezen van betrouwbare mediation. Een mediator uit Houten vergelijken op Offerte.nl gaat vlot. Vul je gegevens in op onze website, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit je regio contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 26-08-2018 door een klant in Houten

Echtscheiding mediation

Na 32 jaar samenwonen hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We hebben twee kinderen en een eigen huis met een deel hypotheeklast. We hebben met name behoefte aan financiële en fiscale advisering, zodat later niet één of beiden het gevoel krijgt te zijn bekocht. . Over afspraken en kosten voor de kinderen komen we wel uit.

Plaatsen