error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je mediation in Hoorn?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij kan een neutrale middelaar helpen. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator waarborgt dat het proces gemakkelijk verloopt. Bij een ruzie in een relatie, wanneer scheiden de enige juiste uitkomst lijkt, zal een bekwame mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar op gefocust dient te worden als je een mediator uitzoekt.

  • De inboedel verdeling
  • Het verdelen van spullen met sentimentele waarde
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Andere afspraken over de voogdij van de kinderen
  • Visitatie regeling
  • Hypotheek afwikkelen
  • Kinderalimentatie
  • Verdeling van de rest schuld

Mensen vergeten soms dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden: problemen met de werkgever of werknemer, conflicten op de zaak, ruzie met de buren of een familieconflict.

Wat kost een mediator in Hoorn?

Wat je wilt weten; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl ondersteunt met het kiezen van een goede mediator. Mediators uit Hoorn vinden op Offerte.nl is makkelijk. Dien je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier en mediation bedrijven bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Een mediator bij een scheiding in Hoorn

Je hebt een aantal aandachtspunten. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Advocaten proberen het beste voor de wederpartij te krijgen. Bij een mediator gaat het om bemiddelen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Daarna kunnen de ex-partners focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goed en snelle terugkoppeling

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Geen toelichting

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen