error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Hilversum?

Ben jij aan het scheiden? Hier zou een onvooringenomen partij helpen. Scheiden onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het uit elkaar gaan minder pijnlijk gaat. Bij een conflict bij een koppel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing is, zou de juiste mediation het conflict voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar op gefocust moet worden als je een mediator uit de omgeving Hilversum uitzoekt.

Opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat een mediator ook bij andere zaken helpt. Bijvoorbeeld; ruzie op de werkvloer, zakelijke conflicten, burenruzies en familieruzie.

Hoeveel kost mediation in Hilversum?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl helpt je graag met het vinden van ervaren mediation. Een mediator uit Hilversum vinden via onze website gaat eenvoudig. Dien je gegevens in op ons aanvraag formulier, mediators bij jou in de buurt gaan contact zoeken.

Mediation bij een scheiding in Hilversum

Je hebt een aantal aandachtspunten. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Een advocaat focust zich op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Een mediator gaat het om er samen uit komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Daarna kunnen beide partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 15-08-2018 door een klant in Hilversum

Echtscheidingsproces

Graag ontvang ik een offerte met de informatie wat ik kan verwachten in een echtscheidingsproces met een mediator.

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Hilversum

Scheiden

We are an Irish married couple, who live in the Netherlands, we have 2 children and own our house and we would like to get divorced. I would like to move out of our house and shatre joint custody of our children. Any advice would be much appreciated on the best manner in which to settle this.