Een mediator in Hilversum?

Ben jij aan het scheiden? Hier zou een onvooringenomen partij helpen. Scheiden onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het uit elkaar gaan minder pijnlijk gaat. Bij een conflict bij een koppel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing is, zou de juiste mediation het conflict voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar op gefocust moet worden als je een mediator uit de omgeving Hilversum uitzoekt.

Opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat een mediator ook bij andere zaken helpt. Bijvoorbeeld; ruzie op de werkvloer, zakelijke conflicten, burenruzies en familieruzie.

Hoeveel kost mediation in Hilversum?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl helpt je graag met het vinden van ervaren mediation. Een mediator uit Hilversum vinden via onze website gaat eenvoudig. Dien je gegevens in op ons aanvraag formulier, mediators bij jou in de buurt gaan contact zoeken.

Mediation bij een scheiding in Hilversum

Je hebt een aantal aandachtspunten. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Een advocaat focust zich op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Een mediator gaat het om er samen uit komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Daarna kunnen beide partijen.