error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je een mediator in Hillegom?

Zijn jullie aan het plannen om uit elkaar te gaan? In dit geval zou een neutrale bemiddelaar van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces minder pijnlijk verloopt. Tijdens een geschil bij een koppel, als scheiden de enige juiste oplossing is, zou goede mediation het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar je naar kunt kijken bij het zoeken naar mediation uit de omgeving Hillegom.

Het samenstellen van een ouderschapsplan, de inboedel inventariseren en verdelen, afspraken rondom visitatie, de verdeling van de schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkelen, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde en andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben.

Mensen vergeten soms dat mediation ook bij andere zaken uitkomst beidt. Bijvoorbeeld; ruzie op de werkvloer, problemen op de zaak, geschillen met de buren of familieruzie.

Een mediator om te helpen bij de scheiding in Hillegom

Dit zijn een paar punten van aandacht die je moet weten Een mediator is absoluut geen advocaat. Advocaten focussen zich op het meeste eruit halen voor degene die betaalt. Bij mediation gaat het juist over bemiddelen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Op die manier kan het proces snel geregeld worden.

Wat kost mediation in Hillegom?

Wat kan ik voor een rekening verwachten, vraag je je af. Offerte kan je assisteren bij het vinden van goede mediation. Mediators in de buurt van Hillegom zoeken via onze website gaat gemakkelijk. Dien je gegevens en wensen in via ons formulier, wij brengen je in contact met mediators uit je regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Goed en snelle terugkoppeling

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer