error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je mediation in Hengelo?

Ben jij van plan te scheiden? Hier zou een onbevoordeelde partner uit de omgeving Hengelo de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden gemakkelijker verloopt. Gedurende een conflictsituatie bij een stel, waarbij scheiden de enige juiste uitweg biedt, zal een ervaren mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar je op kunt letten bij het zoeken naar mediation.

Het opstellen van het ouderschapsplan, de inboedel inventariseren en verdelen, omgangsafspraken, als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, het afwikkelen van de hypotheek, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator ook bij andere zaken uitkomst beidt. Bijvoorbeeld; onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke geschillen, problemen met de buren en een familieconflict.

Hoeveel kost mediation in Hengelo?

Wat kost het, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je ondersteunen met het vinden van betrouwbare mediation. Mediators in Hengelo inhuren via Offerte.nl gaat gemakkelijk. Vul je wensen in op Offerte.nl, mediation bedrijven bij jou in de buurt gaan contact zoeken.

Een mediator bij een scheiding in Hengelo

Je hebt een paar belangrijke punten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. De focus ligt bij een advocaat op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. Een mediator gaat het juist om bemiddelen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Na afronding kunnen de ex-partners weer naar de toekomst kijken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer