error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Helmond?

Wil jij uit elkaar? In dit geval zou een onafhankelijke partij uit de omgeving Helmond uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding soepeler verloopt. Bij een ruzie bij een koppel, indien scheiden de enige goede oplossing lijkt te zijn, kan een bekwame mediator het probleem voor jullie kunnen oplossen. Er zijn een paar punten waar je naar moet kijken als je mediation uitzoekt.

Verdeling van de eventuele schuld, kinderalimentatie, hypotheek afwikkelen, afspraken over omgang, de inboedel inventariseren en verdelen, het verdelen van andere belangrijke spullen, samenstelling van het ouderschapsplan, en andere afspraken over de voogdij van de kinderen.

Wist je dat een mediator tevens bij andere zaken helpt. Bijvoorbeeld: ruzie op de werkvloer, problemen op de zaak, buren die problemen veroorzaken en familieruzie.

Mediation bij scheiden in Helmond

Dit zijn een aantal belangrijke zaken. Een mediator is niet hetzelfde als een advocaat. Een advocaat probeert het beste voor de opdrachtgever uit de zaak te halen. Mediators gaat het over samen komen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Dan kunnen de exen focussen op de toekomst.

Hoeveel kost een mediator in Helmond?

De volgende vraag is; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl assisteert je graag met het kiezen van een geschikte mediator. Mediators in Helmond vinden via deze website gaat gemakkelijk. Vul je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en mediators uit je regio gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-07-2019 door een klant in Helmond

Goede hulp gezocht

Wij zoeken een betrouwbare mediator ( liefst vrouwelijk) in de buurt van Helmond en de kosten minimaal zijn ( er zijn geen tot weinig liquide middelen) Scheiding grotendeels besproken en concept echtscheidingsconvenant via internet opgezocht en ingevuld. Wij willen een mediator ter controle en verder afwikkeling.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Helmond

Ouderschapsplan mediation

Ouderschapsplan opstellen

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer