error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Harlingen?

Ben je voornemens om te scheiden? Hierbij kan een onbevoordeelde middelaar een goede oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler gaat. Bij een conflictsituatie bij een stel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg is, kan passende mediation in Harlingen een oplossing bieden. Dit zijn belangrijke punten waar je op moet letten als je een mediator uitzoekt.

Opstellen ouderschapsplan, verdeling inboedel, Visitatie, Verdeling rest-schuld, kinder-alimentatie, afwikkeling van de hypotheek, de verdeling van de spullen met emotionele waarde en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation ook voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere: arbeidsgeschillen, zakelijke conflicten, burenruzies en familieruzie.

Hoeveel kost mediation in Harlingen?

De vraag is nu; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl assisteert je met het zoeken van ervaren mediation. Mediators in de buurt van Harlingen vergelijken via deze site gaat gemakkelijk. Voer je gegevens en voorkeuren in via ons aanvraagformulier, wij brengen je in contact met mediators uit jouw buurt.

Mediation als hulp bij het scheiden in Harlingen

Je hebt een paar punten van focus. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Advocaten proberen het meest gunstige voor de opdrachtgever uit te onderhandelen. Met mediation gaat het om samen tot een oplossing komen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Dan kunnen de partijen focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer