error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Harlingen?

Ben je voornemens om te scheiden? Hierbij kan een onbevoordeelde middelaar een goede oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler gaat. Bij een conflictsituatie bij een stel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg is, kan passende mediation in Harlingen een oplossing bieden. Dit zijn belangrijke punten waar je op moet letten als je een mediator uitzoekt.

Opstellen ouderschapsplan, verdeling inboedel, Visitatie, Verdeling rest-schuld, kinder-alimentatie, afwikkeling van de hypotheek, de verdeling van de spullen met emotionele waarde en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation ook voor andere problemen gebruikt wordt. Onder andere: arbeidsgeschillen, zakelijke conflicten, burenruzies en familieruzie.

Hoeveel kost mediation in Harlingen?

De vraag is nu; wat gaat mediation kosten? Offerte.nl assisteert je met het zoeken van ervaren mediation. Mediators in de buurt van Harlingen vergelijken via deze site gaat gemakkelijk. Voer je gegevens en voorkeuren in via ons aanvraagformulier, wij brengen je in contact met mediators uit jouw buurt.

Mediation als hulp bij het scheiden in Harlingen

Je hebt een paar punten van focus. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Advocaten proberen het meest gunstige voor de opdrachtgever uit te onderhandelen. Met mediation gaat het om samen tot een oplossing komen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Dan kunnen de partijen focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Geen toelichting

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen