error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Haarlem?

Zijn jullie aan het plannen om uit elkaar te gaan? Hier zou een onpartijdige partner een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator uit Haarlem waarborgt dat het scheiden gerieflijk gaat. Bij een conflict bij een koppel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg is, zal een mediator met de juiste bekwaamheid het probleem voor jullie kunnen oplossen. Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling schuld
  • Kinder alimentatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Visitatie
  • Inboedel verdeling
  • Het verdelen van andere belangrijke spullen
  • Een ouderschapsplan
  • Andere kinder-gerelateerde afspraken

Vergeet niet dat een mediator ook bij andere problemen kan helpen. Een paar voorbeelden: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke problemen, geschillen met de buren en een familieconflict.

Hoeveel kost een mediator in Haarlem?

Wat je wilt weten; wat kost dit? Offerte helpt bij het kiezen van een geschikte mediator. Een mediator uit Haarlem inhuren via Offerte.nl gaat snel. Vul je gegevens en wensen in via ons aanvraagformulier, mediation experts bij jou in de buurt gaan contact opnemen.

Mediation bij scheiden in Haarlem

Dit zijn een paar focuspunten. Mediators zijn geen advocaten. De focus ligt bij advocaten op de beste deal krijgen voor de partij die hen inhuurt. Met mediation gaat het altijd om samen komen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Dan kunnen beide partijen. Lees hier meer over de kosten van een scheiding.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Snelle en prettige reacties

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Heel goed.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Haarlem

Problemen oplossen met mediation

Werknemer is twee jaar ziek geweest ivm ernstige ziekte. Moet nu reintegreren, zoekt andere baan maar wil (op aanraden ARBO arts) ook een mediation traject in om problemen te bespreken. Werkgever is daarmee akkoord.

Aangevraagd op 25-08-2018 door een klant in Haarlem

Mediator echtscheiding

goed engels sprekende mediator, voor echtscheiding mediation

Aangevraagd op 19-08-2018 door een klant in Haarlem

Echtscheiding

Echtscheiding mediator. Mijn man en ik staan achter mediation

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Haarlem

Echtscheiding mediation

sedert 2010 betaal ik al alimentatie. De afgelopen jaren heb ik de hoop gehad dat wij weer bij elkaar zouden komen. Er is dus nog nooit een afwikkeling geweest tav financien/huisvesting. Nu lijkt een samengaan er niet meer in te zitten, dus zal er een boedelscheiding etc. moeten gaan plaatsvinden

Aangevraagd op 17-07-2018 door een klant in Haarlem

Mediator

Relationeel conflict

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Haarlem

Ouderschapsplan mediation

Ik ben al bijna ruim 2,5 jaar uit elkaar van mijn 3 jarige zoontje. We hebben beide gezag, alleen gaat dit naar mijn mening niet goed. Ik wil graag met een derde een ouderschapsplan maken, maar hij wil dit samen doen zonder andere er bij. Het werkt niet omdat hij eisen stelt die niet rieël zijn.