error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Gouda?

Zijn jullie van plan om te scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke tussenpersoon het proces versoepelen. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator zorgt ervoor dat het proces soepeler gaat. Tijdens een geschil in een liefdesverhouding, wanneer uit elkaar gaan de enige goede uitkomst biedt, zal een bedreven mediator het conflict voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator.

  • De rest-schuld verdelen
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Omgangsafspraken
  • Verdeling van de inboedel
  • Het verdelen van andere belangrijke spullen
  • Opstellen van het ouderschapsplan
  • Andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben

Wist je dat een mediator ook voor andere uitdagingen gebruikt wordt. Onder andere; arbeidsconflicten, ruzie over zakelijke overeenkomsten, problemen met de buren of erfeniskwesties.

Mediation bij een scheiding in Gouda

Dit zijn een aantal belangrijke punten. Een mediator is absoluut geen advocaat. Een advocaat is erop gefocust het meeste voor de partij waar zij voor werken uit de zaak te halen. Een mediator draait het altijd om samen komen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Op deze manier kan het proces snel worden afgerond.

De kosten van een mediator in Gouda

Wat men vaak wil weten; hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl kan je bijstaan met het vinden van een ervaren mediator. Mediators in de buurt van Gouda inhuren via onze website gaat vlot. Vul je gegevens en voorkeuren in op onze website, wij zorgen ervoor dat mediation experts uit je regio contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Gouda

Omgangsregeling met kinderen

Omgangsregeling met de kinderen. Geen aanspraak maken op mijn bezittingen.

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Gouda

Regelen van scheiding voor gezien met kinderen

Regelen van de scheiding voor een gezin met 2 kinderen van 16 en 23 jaar. Getrouwd op huwelijkse voorwaarden zonder dat specifieke voorwaarden zijn vastgelegd. Eigen woning, auto, spaarloonregeling, 2e hypotheek

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Gouda

Scheiding regelen

Ik wil mijn scheiding goed regelen en heb een mediator nodig om dit te begeleiden