Zweerman Elfrink Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Hengelo laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Zweerman Elfrink Advocaten uit Hengelo goed.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Hengelo.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!