error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Zweerman Elfrink Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Hengelo.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Zweerman Elfrink Advocaten uit Hengelo verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Hengelo.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hengelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Zweerman Elfrink Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08188887
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-12-2006
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators