Erachter komen wat Zwart-Peters Familierecht of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Deventer.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Zwart-Peters Familierecht uit Deventer levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Deventer.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Deventer.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!